Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hallå Rio!

Av Posted on Inga taggar 0

Häromdagen blev det klart – min segling kommer ha Rio de Janeiro i Brasilien som mål! Och jag är så jäkla glad!

Jag hade ju förhoppningen om att det skulle bli så men eftersom det beror lite på vilka städer som vill vara med som sponsorer till racet, så var det ju långt ifrån säkert att det skulle bli Rio som mål för första benet av tävlingen.

När jag anmälde mig till Clipper Round the World Yacht Race för ungefär ett år sedan så visste jag bara att jag skulle segla från Storbritannien till Sydamerika. Sedan dess har jag varit i England två veckor och träningsseglat och nästan ett år har alltså förflutit. Jag vet fortfarande inte exakt var tävlingen kommer starta. Men jag vet i alla fall vart jag ska – Hallå Rio!!!

Så här såg det ut när de tolv båtarna lämnade Rio under förra tävlingen, 2013-2014.