Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sportspegeln

Idag spelade vi match och tjejerna vann med 4-0, samma resultat som i måndags. De är ett riktigt härligt gäng! Tycker verkligen att det är otroligt roligt att få vara här som distrikt förbundskapten och det är inte bara tjejerna som lär sig mycket utan även jag och mina tränarkollegor lär oss mycket nytt. Träffar många spelare och tränare här, det är både folk från distrikslagen och från Svenska fotbollsförbundet så har bland annat varit på föreläsning med Pia Sundhage igår.

Idag kom Svt hit och filmade. De var med under hela matchen, sen åkte vi till Grötviks hamn här i Halmstad där de filmade när jag körde vattenskoter och sedan intervjuade de mig i hamnen. Resultatet kommer ni att få se på söndag i sportspegeln! Senaste veckan har jag även blivit intervjuad av Ystad allehanda, Norrbotten kuriren, Haparandabladet, Svt Gävledala och expressen. Har kanske glömt bort någon också. Resan har blivit mer uppmärksammad än vad jag trodde men det är roligt för jag får träffa och prata med många olika människor och det är alltid kul.

Pratade nyss med pappa som nyss varit ute och testkört följebåten, XO 270 front cabin. Han verkade mer än nöjd om man säger så!!

Här nedanför är tre bilder från när jag var påväg hem från Finland för två år sedan.

Screenshot_2014-06-25-16-24-47

Screenshot_2014-06-25-16-19-31

Screenshot_2014-06-25-16-20-17