Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Halmstad

Av Posted on Inga taggar 0

Igår kom vi till Halmstad för att vara här en vecka på elitläger tillsammans med Hälsinglands F99. Det är träningar, matcher och utbildningar hela veckan. Jag var här som spelare för fem år sedan och det var bland det bästa jag varit med om och jag tycker att det är otroligt roligt att få vara här som distrikt förbundskapten nu. Fotboll är helt klart bland det bästa jag vet. Idag har vi haft fullt upp hela dagen och så fort jag haft några minuter ledigt har jag bland annat haft en telefonintervju med en tidning. Har även hunnit fixat en hel del inför att tv kommer hit på onsdag. Mer information om det kommer sen. Tur att det finns människor som är otroligt hjälpsamma!

Nu ska jag kolla på Kamerun-Brasilien och Kroatien-Mexiko. Lite jobbigt att det är två matcher samtidigt för då måste man byta mellan kanalerna.