Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Förberedelser

Idag kom Håkan (han som kör följebåten tillsammans med pappa) och Joacim (han som kör bilen+trailern till ystad, sen upp till Haparanda och sedan hem igen) hit för några av de sista förberedelserna. Vi åt tacos (bästa maten!!) och pratade om allt möjligt inför resan. Håkan och Joacim har lagt in exakt hur vi ska åka på gps:en så vi kan följa den. De har räknat ut vart vi ska tanka utifrån hur fort vi kör och bränsleförbrukningen av följebåten och vattenskotern. Vi kommer att tanka i Kalmar, Nynäshamn, Sundsvall, Umeå och sedan kommer vi till Haparanda. Har gjort en lista på saker vi ska ha med, tex alvedon, första hjälpen, vattenkokare, jacka, dator, köttbullar osv osv.

Det känns riktigt bra nu. Nu är i stort sett allt klart, ”bara” resan kvar. Haha vi skattade idag åt att jag gasar och Håkan bromsar så det blir bra i slutändan.

Nu ska jag fortsätta se VM-matchen mellan Uruguay-England.  Imorgon är det midsommar! Hoppas på bra väder men oavsett väder så ser jag fram emot morgondagen.

20140619_183117Håkan visar oss hur det är tänkt att vi ska åka mer exakt.

20140619_184508Det är fler öar, stenar med mera längs Sveriges kust än man kan ana.