Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ubåt

Jag kom precis hem från mitt första träningspass för dagen. Körde ett bodypump pass nu och ikväll ska jag på bodystep. Nu är det sista rycket med träningen för om 12 dagar, måndag 30 juni, är det beräknat att jag ska åka! Det är helt sjukt vad fort tiden har gått nu senaste veckorna. Var i Stockholm måndag till tisdag och gjorde en kort intervju på livetombord.se som ni kan se HÄR. Där får ni bland annat svar på hur jag ska gå på toa, vad jag ska äta och dricka. Var även och hälsade på två av mina sponsorer, Marinplus och Båt&trailer. Idag har jag fullt upp med att ringa samtal, mejla, göra ärenden och försöka hinna göra klart så mycket som möjligt med resan för imorgon är sista dagen innan midsommar och tiiiidigt på söndag morgon åker jag till Halmstad på elitläger med Hälsinglands F99. Jag har lappar uppsatta på dörren och i bilen och alarmet på mobilen ringer titt som tätt för att jag ska komma ihåg att göra allt som ska göras, haha. Både igår och idag har jag haft telefonintervju med två olika tidningar, riktigt roligt! I Måndags var jag med på helahalsingland.se och i Hudiksvalls tidningen och i kommande nummer av Båtnytt är jag också med.

Det här inlägget är kanske rörigt och handlar om lite allt möjligt, ungefär som mitt liv just nu. Är riktigt laddad för resan!!

biild 034

Brukar få  mycket beröm för den här bilden för att den är så fin. Många frågar vilken fotograf det är som knäppt den men sanningen är den att det är min pappa som knäppt den och det roliga är att han inte knäpper på  mig utan på ubåten i bakgrunden så bilden är egentligen otroligt misslyckad.