Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Panasonic

Av Posted on Inga taggar 0

Idag har Tobbe från Panasonic och Jesper från livetombord.se varit här i Hudiksvall och filmat när jag åkte vattenskoter. De filmade både från Jannes båt, han går för närvarande under namnet ”räddaren i nöden” just nu, och från land. Testade Panasonic nya aktion-kamera, A500, som jag ska ha med under resan från Ystad till Haparanda och den var riktigt smidig och bra! När vi var klar med filmningen av åkningen åkte vi in till stan och gjorde en intervju (skönt att vi gjorde intervjun efter jag blivit blöt så jag inte behövde se fresch ut, hehe) . Jag måste bli bättre på att ge mer utförliga och roliga svar, haha. Allt gick bra under hela dagen tills vi skulle åka till tågstationen och jag stänger bagageluckan, bilen låser sig och vi inser att bilnycklarna ligger inuti bilen. Som tur var hade Tobbe och Jesper tagit ut alla sina saker och det tog inte ens 3 min att gå till tågstationen så de missade inte tåget iaf. Eftersom min hemnyckel, plånbok och mobil också låg i bilen är det tur att jag har vänner som ställer upp och skjutsar mig så jag kunde hämta hemnyckel och extra bilnyckeln och hämta bilen. Efter det åkte jag hem, åt, hämtade fotbollsskorna och åkte och spelade match. Vann med 10-1 så det var kul. Nu ska jag kolla lite på tv och sedan sova. Imorgon jobbar jag 8-17. Hoppas alla haft en lika bra dag som jag haft!! Det vi filmade idag kommer ni att få se sen!

DSC_0119

Jesper och Tobbe posar framför Möljen där filmen ”Hur många lingon finns det i världen?” spelades in.

DSC_0130

Panasonics nya aktion-kamera A500