Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Följebåt

Min dröm är att resan från Ystad till Haparanda kommer gå helt felfritt med kavlugnt vatten hela sträckan, det tar mindre än 30 timmar och att jag och vattenskotern kommer fram i samma skick som när vi lämnade Ystad. Som sagt det är min dröm, mycket kan hända mitt ute på havet, vädret kan hinna ställa om sig otroligt många gånger, det kan bli något fel med vattenskotern, jag kan bli sjuk, tekniken kan börja krångla osv så att säkerheten är otroligt viktigt ifall att det mot förmodan skulle hända något.

Jag ska ha en följebåt med mig som en säkerhet, en mycket viktig säkerhet. Till en sådan här resa krävs det en båt som klarar av alla väder, som är 8 meter eller längre, som kan hänga med i samma hastighet som vattenskotern, har utrymme för passagerare plus last som tex extra bränsle till vattenskotern och båten, mat, extra kläder osv. En båt som har alla dessa egenskaper är XO 270 som Sea4you sponsrar med. Gå in på www.sea4you.se för mer information om xo 270 och dess fina sjöegenskaper och snygga design!

270

aft3

270Cabin_interior2

Bilderna är tagna från www.sea4you.se och där finns fler bilder och video på XO 270.