Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Söndag

Av Posted on Inga taggar 0

Den här helgen har jag åkt vattenskoter, tränat, varit valpvakt, ätit på restaurang, skrivit en lista på det som är kvar att fixa inför Ystad-Haparanda, städat, kollat på två fotbollsmatcher och lite mer. Imorgon ska jag ringa och även hinna med att besöka några företag i hopp om att de vill vara med och sponsra, ska jobba mellan 13-17 och sedan åka till Sundsvall för att kolla på match. Ska träna två gånger också. På tisdag kommer Jepser från livetombord.se och en kille från Panasonic hit och ska bland annat filma när jag åker vattenskoter.

Nu är det klart vilka två som ska åka med i följebåten. Det är min pappa och Håkan,  två osmala medelålders män 🙂

IMG_7725

Här visar jag upp min akrobatiska sida.

20140608_191706

Precis hemkommen från fotbollsträning.

20140606_173521

Såhär intressant tyckte valpen det var med fotboll.

mms_img-1193050944

Vattenskoteråkning.