Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Junsele

Av Posted on Inga taggar 0

Kom hem från Junsele för ett tag sen där vi varit på Norrlandsläger med andra distrikt från norrland. Under fyra dagar har vi haft 3 träningar och 3 matcher. Det har varit fyra lärorika, roliga och härliga dagar! Känns helt sjukt att det är fem år sedan jag var där som spelare och att jag nu varit där som förbundskapten för Hälsinglands flickor. Imorgon är det måndag och ny vecka. Mina planer för kommande vecka är att träna, jobba, åka vattenskoter, söka sponsorer, planera inför elitlägret i Halmstad som är om tre veckor och kolla på fotboll. Nu ska jag åka och köpa något gott att äta och sedan kolla på fotbollsmatchen mellan Sverige-Belgien.

20140601_104425 (2)

Hälsinglands F99. Fotbollsplanerna var inte i sitt bästa skick om man säger så…