Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Estocolmo

Av Posted on Inga taggar 0

God förmiddag! Igår åkte jag ner till Stockholm direkt efter att jag slutat jobbet. Började med att åka till Solna och träffade Jesper, Lars och Jens på www.livetombord.se. Vi pratade om lite allt möjligt, hur det går med träningen, sponsorer, bloggen osv. Jesper spelade in en kort video på mig och Lars som ni kan se HÄR. Härliga människor det där! På kvällen var jag ut och åt med några kompisar och efter det gick vi och lyssnade på Selma & Gustaf, två kompisar som hade en spelning på söder. Om jag tycker de är bra för att det är mina vänner? Svar ja. Om jag hade tyckt de var bra även om jag inte visste vilka de var? Svar ja. Vid 23-tiden bestämde jag mig för att åka till Bromma där jag sov inatt hos en annan kompis. Nu ska jag ta av handduken från huvudet och göra mig klar för att åka in till centrum. Planerna idag är att möta upp två kompisar och äta en lunch, gå lite på stan och gå på Skansen. Hoppas alla får en lika bra dag och lika fint väder som jag kommer att få!

DSC_0063

Här är jag, Anna och Louise mätta och belåtna efter en supergod middag på en mexikansk restaurang.

DSC_0066

Skulle försöka hinna ta en bild på en vattenskoter som kom åkandes och här är resultatet. Ser ni vattenskotern? Inte för att jag tror någon ser den men den är där. Man kan se svallvågorna iallafall.

DSC_0074

Här är mitt sovsällskap Felicia, påklädd och redo för att åka till jobbet.

DSC_0079

Här är jag just nu. @cooltjej_94

Selma & Gustaf