Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Min dag

Av Posted on Inga taggar 0

Min dag började med några jobbsamtal vid 07.30. Efter det stack jag ut och sprang backintervaller som är sååååååå jobbigt! Ångrar mig varje gång jag håller på och springer dem men är alltid lika nöjd när jag äntligen är klar. Jag och en kompis åkte iväg för att äta lunch och eftersom ”plånkan is at home” som Ove Sundberg i Solsidan skulle ha sagt, eller  rättare sagt i min bil som var 4 mil utanför Hudiksvall just då så fick hon bjuda mig, fast jag är inte Ove så jag tänker bjuda tillbaka. Jobbade mellan 12-16.30 och direkt efter jobbet åkte jag och hämtade min tränarkollega och en av spelarna för att åka till Ljusdal, cirka 6 mil från Hudik, för match. Vann med 6-0 efter en mycket bra match av våra tjejer! Kom hem igen för ca 1,5 timme sen, åt kvällsfika och kollade på sporten. Har nu suttit och redigerat en film, videobloggen i inlägget ”Iskallt”, upptäckte att i slutet av filmen kommer det text som inte ska vara där, tex ”regi”, ”medverkande” osv, men eftersom youtube inte vill samarbeta med mig en kväll som denna så jag ändrar det när det fungerar igen.

Nu är klockan snart midnatt och jag ska lägga mig och sova.

DSC_0062

Mina joggingskor.

IMG_20140518_120346

That´s me senast jag var ute och åkte vattenskoter.

4månader 1117

Det där vattnet är cirka 27 grader varmt. Skönare att bada där i Thailand än här i Östersjön nu.

222553_10150251674572535_6646463_n

Det där är största fångsten jag fick en kväll i juli 2011.