Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Det här med planering….

Av Posted on Inga taggar 0

Ibland önskar jag att varje vecka innehöll fler dagar, varje dygn fler timmar och varje timme fler minuter. Det är ibland svårt att hinna göra allt jag tänkt göra på en dag eller på en vecka. Just nu kombinerar jag träning, vattenskoteråkning, jobb, söka sponsorer under de timmar företag är öppna och jag själv är ledig, vara fotbollstränare vilket innebär att planera och hålla i träningar/matcher och ta ut en trupp inför läger osv, ta fram material till bloggen, svara på mejl och annat jobb med datorn, äta, sova alla timmar kroppen behöver, träffa familj och vänner och så vidare. Allting tar sin tid, tex om jag tänkt att åka vattenskoter i kanske bara 2 timmar så tar det nästan 4 timmar om jag räknar in att jag ska tanka, sjösätta vattenskotern, ta på mig all utrustning, ta upp vattenskotern, köra hem, av med all utrustning, duscha och göra mig klar för nästa grej. Jag har alltid varit en sådan person som har många bollar i luften samtidigt och trivs när mina dagar är fullspäckade från morgon till kväll och jag blir aldrig stressad. Har jag inget att göra så skaffar jag mig något att göra, typ som att åka vattenskoter från Ystad-Haparanda. Det är kul nu när jag är upptagen i stort sett från att jag vaknar till att jag går och lägger mig. Det jag måste bli bättre på är att tänka ett steg längre och planera!! Typiskt mig är att tänka ”Jag börjar 8 då kliver jag upp 07.20 för 40 minuter hinner jag lätt duscha, göra mig klar och äta frukost”. Det jag då inte räknar in är att jag kanske läser någon tidning eller något och måste åka 07.45 för att hinna vara på jobbet 5 min innan jag börjar, det betyder att det jag räknat in att göra på 40 min ska jag göra på max 25 min så det slutar oftast med att jag får ta med mig en macka till frukost och äta på jobbet och kanske inte hinner torka hela håret men jag kommer alltid i tid ändå för jag är bra på att skynda mig, haha! Fördelen med att jag är så är att jag kan göra mig klar riktigt snabbt oavsett om jag ska på jobbet, lunch eller fest.

”Man ångrar inte saker man gjort bara de sakerna man aldrig gjorde”  Det citatet tycker jag är bra och jag tror det stämmer till en stor del, det är nog därför jag hittar på så mycket.

 

281969_10150396728253102_2444588_n

Den här bilden har ingenting med texten att göra direkt men jag kände bara för att lägga upp den.