Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bilderna är fixade och fredag imorgon

Av Posted on Inga taggar 0

Det är några som hört av sig och sagt att vissa bilder, främst i inlägget ”Selfie”, inte syntes men nu är det åtgärdat!

Idag har jag jobbat 07.00-22.00….så  jag har faktiskt inte hunnit träna men det gör ingenting för då tar jag min vilodag idag istället för på söndag. Det är superviktigt att man vilar minst 1 dag/vecka så kroppen hinner återhämta sig, om man hoppar över vilodagen bryter man ner kroppen istället för att bygga upp.

Planerna för imorgon är att städa och ta undan tvätt, kul. Klockan 10 ska jag hämta vattenskotern som varit på lagning och sen ut och åka vattenskoter så tänkte filma en liten bit och lägga upp det här någon gång under morgondagen. Ska även hinna med att ringa några samtal innan de flesta gör helg (alltid lättare sagt än gjort att få tag i dem man söker) och springa 6,5 km innan några kompisar kommer hit på middag. Hoppas att vädret hinner ändra sig till det bättre imorgon, rykten säger att det ska vara 3 grader, regn och blåst. Hoppas hoppas hoppas att det visar sig vara falskt. Kan ju bli så att jag kommer frysa lite lätt mycket när jag ska åka vattenskoter annars. Nu är det dags att kolla in i huvudet som min mamma brukar säga. Godnatt.