Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Varför vattenskoter?

Jag brukar få frågan varför jag kör just vattenskoter, varför inte något annat fordon eller varför inte göra något helt annat? Som sagt så har motorsport alltid varit en del av mitt liv sedan jag föddes och när jag var 10 år köpte min pappa en båtbutik och det var väl då jag kom in i båtbranschen. Eftersom pappa sålde vattenskotrar i butiken kom vi i kontakt med många som åkte och ett tag var vi många som åkte tillsammans. I början när vi åkte allihopa fick jag oftast sitta bakom mamma eller pappa men jag fick även köra och så satt någon av dem bakom mig och ibland körde jag helt själv. Eftersom jag alltid haft en vinnarskalle så kommer jag aldrig glömma bort när jag och mamma satt på en vattenskoter och en kille vi känner satt på den andra och vi tävlade vem som kunde åka snabbast och vi vann! Redan från början älskade jag att köra fort och flyga högt och en gång minns jag att pappa och tre av killarna, som vi ofta åkte med, stack iväg och jag fick inte följa med. När de kom tillbaka sa jag att jag också hade velat följa med och då sa en av killarna ”Men idag var det riktigt stora vågor och vi flög högt”,  jag svarade något i stil med att jag älskade att flyga högt och då svarade han ”Men idag var det vågor för stora killar”. Jag minns än idag hur arg jag blev över att han inte trodde att jag klarade av ”vågor för stora killar”. Om det var så han menade vet jag inte men jag var 11 år och ville vara med och åka vattenskoter varenda gång.

När jag åker vattenskoter känner jag mig fri! Jag gillar att utmana med vattenskotern, och nu menar jag självklart inte att köra chickenrace med någon annan, utan jag menar att lyckas flyga högre för varje våg som kommer, att åka snabbare,  göra snäva svängar så snabbt att man NÄSTAN åker av. Ångrar mig lika mycket varje gång jag svänger för snävt och för snabbt och hamnar i det oftast iskalla vattnet, men jag gör om det igen ändå.

 

biild 058