Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Måndag

Av Posted on Inga taggar 0

Måndag och ny vecka! Den här veckan kommer att innehålla jobb, sponsorjakt, träning, fotboll med mera. Idag har jag varit och tränat bodypump, en timmes träning där man tränar uthållighet och styrka, fixat lite med bloggen och hemsidan. Just nu sitter jag och ska skapa en Youtube-kanal så jag kan lägga upp videoklipp och i veckan kommer jag att göra en videoblogg. Kan ju även tillägga att jag inte är något geni när det kommer till att redigera videoklipp och foton så ni får stå ut med att det inte blir perfekt. Om en timme ska jag iväg och träna mitt andra pass för dagen som idag är bodycombat, thaiboxning med mera inspirerad träning som är både mental och fysisk träning med styrka och energi, det är även uthållighetsträning plus att man blir smidigare. Ikväll ska jag på middag hos två kompisar, kan hända att jag råkade bjuda in mig själv men de sa att de skulle bjuda på grillat så jag tar inte tillbaka min självinbjudan. 

 

Screenshot_2014-05-05-15-45-42

Bjuder på en bild från dagistiden. Här var man inte gammal, inte för att jag är lastgammal nu heller men på den där tiden hade jag inte hunnit få alla idéer jag hittills fått, och då räknas absolut Ystad-Haparanda med vattenskoter dit.